Categories
Blog

Een overzichtelijke keuken door middel van een leren magneet lus

Leren magneet lus

Veel rommel in de keuken is voor niemand fijn. Je wilt in alle rust kunnen koken, wat vaak lastig gaat als er overal spullen staan of op de grond liggen. Zo irriteren veel mensen zich aan rondzwervende theedoeken die ze nergens kwijt kunnen. Vaak worden ze over de verwarming heen gelegd, maar die vallen dan regelmatig op de grond. Niet heel hygiënisch dus. Een goede oplossing is om een Leren magneet lus te monteren en hier de theedoeken aan te hangen. Zo heeft alles in de keuken een eigen plekje en kun je in een georganiseerde keuken fijn koken.

Houd het overzicht in de keuken met een handige leren magneet lus

Door middel van een leren magneet lus heb je hand- en theedoeken altijd binnen handbereik. Je kunt de lussen met een schroef aan de muur bevestigen. Mocht je liever geen gaten in de muur boren, dan bestaan er ook leren magneet lussen met een zuignap. Je kunt deze magneet lussen op tegels in de keuken plakken. Ook kun je de lussen aan een stang hangen, bijvoorbeeld aan de ovendeur.

Naast theedoeken kun je natuurlijk andere items aan de leren magneet lus hangen. Boodschappenlijstjes en foto’s kunnen namelijk ook onder lus worden geklemd. Het magneet-systeem zorgt ervoor dat de spullen blijven hangen en gemakkelijk eraf gehaald kunnen worden. De leren magneet lus kan flink wat gewicht dragen, dus je kunt er van alles aan hangen.

Ook in de badkamer gebruikmaken van een leren magneet lus

Leren magneet lussen komen ook in andere plekken in het huis van pas. Zo kun je ze ook goed gebruiken in de badkamer om daar handdoeken op te hangen. Als je een betegelde badkamer hebt, kun je de leren magneet lus gemakkelijk bevestigen met de zuignap. Vaak moet je handdoekrekjes vastboren in de muur, maar dit is met de magneet lus dus niet nodig. Ook in het toilet kun je de magneet lus ophangen. 

Je kunt de lussen in meer dan 20 verschillende kleuren aanschaffen. Zo past een leren magneet lus bij ieder interieur. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een klassieke kleur zoals bruin of zwart, of juist een opvallende kleur zoals zeegroen of roze. Zelfs het knopje kun je personaliseren. Je hebt de keuze uit verschillende afwerkingen, waaronder koper, nikkel of messing. Je kunt tot in detail de leren magneet lus samenstellen zodat de lus perfect past in je keuken, badkamer of toilet.